| Author |
Message |
|
Kopasz
|
Post subject: Klub gyűlés Posted: Thu Jan 03, 2013 1:57 pm |
|
| Zászlós |
 |
 |
Joined: Wed Oct 28, 2009 6:47 pm Posts: 130 Location: Kőszeg
|
|
Sziasztok és B.Ú.É.K.!!! Kérek minden klubtagot , hogy próbáljon meg időt szakítani január 19-re eső hétvégére gyűlés miatt! Ha módosulna az időpont jelezni fogjuk!
|
 |
|
atis76
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Wed May 02, 2012 6:51 am |
|
| Zászlós |
 |
 |
Joined: Fri Mar 13, 2009 1:18 pm Posts: 198 Location: Veszprém-megye
|
|
| Top |
|
 |
|
Kampits Balázs
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Tue May 01, 2012 7:38 pm |
|
| Őrnagy |
 |
 |
Joined: Thu Sep 25, 2008 4:45 pm Posts: 1588 Location: Fonyód - HUNGARY
|
Üdv. Srácok! Egy húzós május 1-jén vagyunk túl.... Attilával Badacsonyban találkoztunk, aztán irány volt a hegy.  Piásan könnyebb lejönni, mint felmenni piásan... van is benne valami. Mire leértünk a kikötőbe, szépen néztünk ki. Megállapítottuk, hogy Badacsonyból Miamiba nem megy hajó, ja és láttunk néhány öngyilkosjelölt hattyút!  hosszú lenne elmesélni mindent, ja meg nem is jut minden eszembe.  Szóval ennyi történt ma velünk, ha előkerül a fényképezőgép akkor tolok majd képeket. Megyek szunyálni. Joccakát.
|
 |
|
Kampits Balázs
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Fri Apr 20, 2012 9:11 pm |
|
| Őrnagy |
 |
 |
|
|
Mi újság otthoniak??
|
 |
|
Kampits Balázs
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Fri Apr 13, 2012 10:26 pm |
|
| Őrnagy |
 |
 |
|
Gabi! Köszönöm szépen a du... sokat tanultam, lestem el amit ma este a Faunon már hasznosítottam is..... Bencének kicsit útban volt a tréler meg a helikopter... törött és szakadt sok minden, de megnyugtatok mindenkit, hogy minden rendben.  Joccakát!
|
 |
|
atis76
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Fri Apr 13, 2012 6:24 am |
|
| Zászlós |
 |
 |
|
|
| Top |
|
 |
|
Pietrino
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Thu Apr 12, 2012 8:07 pm |
|
| Őrmester |
 |
 |
Joined: Sun Nov 15, 2009 6:08 pm Posts: 55 Location: Budapest, Hungary
|
atis76 wrote: Egyébként kapus vagyok és hát közben arccal szoktam védeni. Attila Nem tudtam, hogy ilyen nagy ... Régen találkoztunk! 
_________________ Péter
|
|
| Top |
|
 |
|
atis76
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Thu Apr 12, 2012 6:31 pm |
|
| Zászlós |
 |
 |
|
Helló! Nem kopaszon focizok, felveszek olyankor egy Bundesliga frizura parókát. Egyébként kapus vagyok és hát közben arccal szoktam védeni. Attila
_________________ http://www.koszegimakett.hu/ I'm the law and you can't beat the law ... F**k 'em and their law
|
|
| Top |
|
 |
|
scout387
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Thu Apr 12, 2012 4:16 pm |
|
| Őrvezető |
 |
Joined: Thu Apr 28, 2011 8:14 pm Posts: 21 Location: Szombathely
|
|
| Top |
|
 |
|
Kampits Balázs
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Wed Apr 11, 2012 9:41 pm |
|
| Őrnagy |
 |
 |
|
atis76 wrote: Na helló! Ja azt meg elfelejtettem, hogy megint sikerült mokkát (nem kávé)  szereznem a múltkori foci közben. És asszem a tokmányom is megrepedt, mert recseg-ropog fújás közben. Atis Lassan fejvédőt kéne vennünk neked, vagy legalábbis valamiféle bukósisakot....  vagy átnyargalsz a fociról a jégkorongra. 
|
 |
|
atis76
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Wed Apr 11, 2012 6:24 pm |
|
| Zászlós |
 |
 |
|
Na helló! Ja azt meg elfelejtettem, hogy megint sikerült mokkát (nem kávé)  szereznem a múltkori foci közben. És asszem a tokmányom is megrepedt, mert recseg-ropog fújás közben. Atis
_________________ http://www.koszegimakett.hu/ I'm the law and you can't beat the law ... F**k 'em and their law
|
|
| Top |
|
 |
|
mano40
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Sat Apr 07, 2012 2:00 pm |
|
| Zászlós |
 |
 |
Joined: Mon Feb 27, 2012 9:14 am Posts: 347 Location: Belgique-Bruxelles
|
|
| Top |
|
 |
|
Kampits Balázs
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Sat Apr 07, 2012 12:42 pm |
|
| Őrnagy |
 |
 |
|
|
| Top |
|
 |
|
Kopasz
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Sat Apr 07, 2012 9:55 am |
|
| Zászlós |
 |
 |
Joined: Wed Oct 28, 2009 6:47 pm Posts: 130 Location: Kőszeg
|
|
 |
|
Kampits Balázs
|
Post subject: Re: Kőszegi Makett Klub Egyesület - KMK-Hungary Posted: Wed Mar 28, 2012 6:52 pm |
|
| Őrnagy |
 |
 |
|
Kopasz wrote: Halló Balázs!!!!!!!!!!!!!!!!! Válasz?????????????????? Itt is vagyok.. Elvagyok bambulva..... maketteztem egész du. ja meg dajkabácsi lettem egy 2 hónapos babánál!  ja meg szabadságon is vagyok, de sikerült jó kis üzleteket összehoznom!!!! szóval szuper nap volt ez a mai! én lehet, hogy a csápos emelőt is használtam volna a makettezéshez..... 
|
 |